lunes, 19 de enero de 2009

Feliç Cumple, Papa


Estimat Papa

Fa una mica més de dos anys que vas marxar, però sàpigues que pensem en tu i et trobem molt a faltar, especialment avui, el dia del teu aniversari. Avui hauriem celebrat que fas 66 anys... bueno, ho haurem de celebrar "a la distància", i mantenint sempre l'esperit positiu i l'alegria, com a tu t'agradava.

Papa, vull que sàpigues que estem tots bé. La mama molt animada i activa amb el seu club de Scrabble i amb els amics de la colla dels gossos. El Dani fent projectes i feines de Relacions Públiques i feliç amb els seus grup d'amics. El Gaby una mica vellet, però encara volta molt i fa de les seves... la mama el continua mimant molt!

Jo, papa, em sento molt feliç, potser més feliç que mai. A Malàsia, pais que a tu t'encantava, vaig conéixer el Sebastian, un home meravellós al que estimo infinitament. Ara farà un any que ens vam casar a Bali, en una cerimònia senzilla i molt especial... ja saps que jo no he sigut mai de grans casaments, ni d'esglésies! El Sebastian t'agradaria molt, papa. És músic, violinista i amb moltíssim talent, i tu adoraves la música. Però el que més t'agradaria d'ell és veure que m'estima de debò i em cuida i protegeix. Sé que tú volies algú com ell per a mi, i per sort, l'he trobat. Tant de bò l'haguessis pogut conéixer, papa... la veritat és que la vida és extranya i ens fa males passades que són incomprensibles.

Ara fa uns mesos que vam deixar Malàsia i ens vam venir a viure a un poblet molt maco de Terol. Vivim una vida tranquila, plena de música i lletres, les coses que ens apassionen més. El futur sembla que ens ofereix moltes possibilitats interessants, i estem intentant disfrutar cada dia, cada moment i cada oportunitat al màxim.

I el món? Doncs la veritat és que el món continua complicat, esvalotat, violent... però escolta papa, avui mateix, el dia del teu cumple, a la fi ens treiem de sobre a la desgràcia humana del Bush i el món dona la benvinguda a un nou President dels Estats Units. Es diu Barack Obama, és demòcrata i a partir d'avui será el primer President negre a la història dels Estats Units. Sí, papa! Un fet que semblava impossible, i un dels canvis històrics que tu somiaves, es fa realitat el dia del teu aniversari...

Doncs avui no podem estar tristos, ja que tenim molts motius de celebració! Així que brindem...

... pel nostre Sebastian, en el dia del seu sant, Sant Sebastià! I per tú, ja que, encara que pocs ho saben, el teu nom és Teodoro Sebastián!

... pel canvi de president als Estats Units, i pels canvis positius que tots volem al món

... per tú sobretot, papa, en el dia del teu 66è Aniversari. T'estimem molt i et recordem, sempre!

La teva filla,

Susi

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por pasarte por "Tres Cosas Hermosas" y dejarnos un comentario!